12 januari - satt ribban högt..

Morgonen börjar med att jag vaknar innan min lilla son, hör hur han bökar omkring då jag till sist gått upp och går in och väcker honom. Sprin, bus, rycka i sladdar, skrynkla till sidor i min biblioteksbok. Allt är som vanligt.
Hade tid på BVC klockan 10 och börjar då klä på ungen vid tjugo över nio. Bestämde mig för att ta bilen då det regnade och jag behövde ändå gå åt parkeringshållet för att slänga sopor.
Första ungen gör då vi kommer ut ur porten är att ställa sig och knappa på kodpanelen vid dörren i vanlig ordning. Efter några minuters ropande tröttnar jag och går och hämtar honom. 10 kg unge i under ena armen och tre soppåsar på sammalagt 10 kg i andra handen.
Ställer ner min lille krabat på marken då vi nått soptunnorna. Kastar soporna och ser mig omkring efter grabbben. Då ligger han på rygg i en 2 dm djup vattenpöl!!! Dygnsur kan jag ju inte slänga in honom i bilen och skyndar hem med honom för att byta om. Inser dock då vi kommer in att jag är på tok för dåligt humör och skiter helt enkelt i BVC-besöket.
Diskar i ursinne och lagar lunch åt kotten som nu sitter och äter makaroner och majs (han skulle leva på majs om han fick välja själv) framför TV'n. hans favoritprogram - Pingu.


Nu ska jag läsa ut min bok. Lars Kepler - Eldvittne

Kommentarer
Postat av: Spaaken

BLOGGA MEEEER - Har inget att läsa annars ju när jag kommit hem sliten från jobbet. Då är kaffet och läsandet höjdpunkten ;D

2012-01-17 @ 18:32:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0